Budapesti Retro Élményközpont logo

RÓLUNK

Egy élménydús, interaktív időutazásra hívunk a Budapest Retro Élményközpontba!

 

Gyere el és….

próbáld ki milyen egy Lada rendőrautóval járőrözni a Gazdagréti lakótelepen a Szomszédok teleregény idején, nézd meg mi mindent vitt magával az űrbe Farkas Bertalan, hallgass korabeli vicceket vagy kabarékat telefonfülkéinkben, készíts magadnak retró emléklapot saját fotóddal vagy próbáld ki magad bemondóként a korabeli Híradó stúdiójában. És ez csak néhány a számtalan különleges tárgyat bemutató, 3 szintes ultramodern létesítmény nyújtotta számtalan élmény közül. 
Nézz be minden zugba, mert ezernyi érdekességgel várunk!

És ha időutazásod során megéheznél, vár az Élményközpont hangulatos Bisztrója számos retró étellel és itallal. Nálunk Bambi is kapható!

 

 

Az Élményközpont a hét minden napján 10-20 óráig, a Bisztró 10-22 óráig tart nyitva.

A kiállítás este 7 óráig fogad új vendégeket, mivel a megtekintése minimum 1 órát vesz igénybe.

Időpontfoglalás nem szükséges!

 

 

Családi és céges rendezvények szervezését is vállaljuk, igény szerint élményvezetéssel. 


·        Az Élményközpont iskolai csoportoknak ideális tantermen kívüli tanóra helyszíneként vagy osztálykirándulás állomásaként.

·        Turistacsoportok számára idegenvezetést is tudunk biztosítani több nyelven (ehhez előzetes foglalás szükséges).

·        Egyedi megkeresések, mint például forgatás, esküvői fotózás, csapatépítő programok esetén kérjük írjon az office@budapestretro.com e-mail címre.

 

AJÁNDÉKUTALVÁNYAINK ÉS JEGYEINK A HELYSZÍNEN IS MEGVÁSÁROLHATÓAK,  AHOL SZÉP KÁRTYÁVAL IS FIZETHET BÁRMELYIK ZSEBBŐL (webes vásárlásnál OTP és K&H Szép Kártyát használhat)

Ajándékutalványaink 5-10-20-35 és 50 ezer forint értékben elérhetőek. Online utalványainkat 10 percen belül megkapja, a postai kézbesítéssel kért utalványokat 1 munkanapon belül elsőbbséggel, ajánlva postázzuk.

Cégeknek igény szerint egyedi, logózott utalványokat gyártunk!

 

 

BELÉPŐJEGYEINK:


 

HÉTVÉGI JEGY. A HÉT MINDEN NAPJÁN, HÉTVÉGÉN, ÜNNEPNAPOKON ÉS MUNKASZÜNETI NAPOKON IS FELHASZNÁLHATÓ BELÉPŐJEGYÜNK 6-99 ÉVES KORIG:

 

    HÉTVÉGI JEGY: 5.400 Ft

0-6 év közötti gyermekek látogatása hétvégén, ünnepnapokon és munkaszüneti napokon is ingyenes.

 

 

 

CSAK HÉTKÖZNAP FELHASZNÁLHATÓ, KEDVEZMÉNYES BELÉPŐJEGYEINK:

 

    Felnőtt jegy: 4.300 Ft

 

    Kedvezményes jegy: 3.600 Ft   (65 éves kor felett, 6-18 éves kor között, diákoknak 18-24 éves kor között, csoportoknak  min. 10 fő esetén )     

 

    Családi jegy: 10.900 Ft  (2 felnőtt és 1 gyermek 6-18 éves korig)     

 

    Családi kiegészítő jegy: 3.200 Ft  (+1 gyermek a családi jegyhez, 6-18 éves korig)

 

    Jelképes jegy (csak a helyszínen vásárolható):  600 Ft  (fogyatékkal élő személy* és 1 fő kísérője, min. 10 fős csoport 1 fő pedagógus vagy idegenvezető kísérője)

 

 

Jegyeink egy személy egyszeri belépésére jogosítanak és 3 hónapig érvényesek!

0-6 év közötti gyermekek látogatása ingyenes.

Áraink tartalmazzák az Áfát.

 

 

 

A látogató a Budapest Retro Élményközpont belépőjegyének megvásárlásával az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési Tájékoztatót is elfogadja

 

*fogyatékkal élő személy:

1., Az a siket/nagyothalló személy, aki rendelkezik a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének érvényes, arcképes igazolványával.

2., az a vak/gyengénlátó személy, aki rendelkezik a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének érvényes, arcképes igazolványával.

3., az a mozgáskorlátozott személy, aki rendelkezik a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségének érvényes, arcképes igazolványával.

4., az értelmi fogyatékos személy, aki rendelkezik az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségének érvényes igazolványával.

5., az a siketvak személy, aki rendelkezik a Siketvakok Országos Egyesülete érvényes igazolványával.

6., az az autizmussal élő személy, aki rendelkezik az Autisták Országos Szövetsége érvényes igazolványával.