BUDAPEST RETRO AJÁNDÉKKÁRTYÁK ÉS AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

5, 10, 20, 35 és 50 ezer forint értékben megvásárolható ajándékkártyáink és ajándékutalványaink készpénzként használhatóak az Élményközpont teljes területén, tehát vásárolhatsz velük belépőjegyeinkből, ajándéktárgyainkból vagy fogyaszthatsz Retro Bisztrónk étel- és italkínálatából is.

A VÁSÁRLÁS MENETE:

Online átvételi mód választása esetén digitális utalványt kapsz:

-a visszaigazoló e-mail mellékleteként küldjük virtuális ajándékutalványod melyet kinyomtatva vagy telefonon bemutatva lehet használni az Élményközpontban.

Online utalványunk nagy előnye, hogy rögtön a vásárlás után megkapod és akár azonnal tovább is küldheted a megajándékozottnak.

Postai kézbesítés választása esetén plasztik kártyát kapsz:

-a választott összeggel feltöltött dekoratív plasztik ajándékkártyád 1 munkanapon belül elsőbbségi ajánlott küldeményként feladjuk a megadott címre, így akár már 2 munkanapon belül megkaphatod (a posta leterheltségétől függően a kézbesítés ennél több nap is lehet ezért sürgős esetben inkább a digitális utalványt válaszd)

Személyes átvétel választása esetén plasztik kártyát kapsz:

-dekoratív plasztik ajándékkártyád személyesen tudod átvenni az Élményközpont jegypénztáránál miután kollégánknak bemutattad a vásárlást visszaigazoló levelünk.

Ajándékkártyáink színes tokjára ráírhatod saját neved és a megajándékozottét is, továbbá a hátoldalán van néhány kép és információ az Élményközpontról.

  • A kártya / utalvány 5 évig érvényes és szabadon átruházható. Készpénzre nem váltható és vásárláskor értékéből készpénz nem adható vissza.
  • A vásárlással elfogadod a vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF), mely a www.bpretro.com oldalon olvasható

Kellemes időutazást kívánunk a Budapest Retro Élményközpontban!