Budapesti Retro Élményközpont logo

Budapesti élményprogram

Szeretnél Te is valami igazán maradandó élményprogramot Budapesten? Van egy Ötletünk! Budapest Retro Élményközpontunkban a rendszerváltás előtti világot élhetik újra a nosztalgia erejével azok, akik benne éltek, a fiatalabbak pedig játékos úton ismerhetik meg a mára már történelemmé vált korszakot. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogy milyen attrakciókkal várjuk kedves látogatóinkat.

Budapesti élményprogram

Budapesti élményprogram – Retro élmény modern környezetben

A Budapest Retro Élményközpontban vendégeink testközelből, interaktívan, modern eszközökkel próbálhatják ki a rendszerváltás előtti korszak ikonikus jelenségeit. Mai világunk technikai vívmányai lehetővé teszik, hogy vendégeink Lada rendőrautót vezethessenek szimulátor segítségével, kinekt segítségével felpróbálhassák a kor ikonikus ruhadarabjait, valamint teljes látogatásuk során érintőképernyős kijelzők segítségével tájékozódhatnak a kiállítási darabok történetéről, illetve izgalmas kvízjátékokat is kipróbálhatnak. És tudod, mi a legjobb az egészben? Az, hogy élményközpontunkban nem csak az érintőképernyőkhöz lehet hozzányúlni, de egytől egyig minden kiállítási darab megérinthető és kipróbálható!

 

Budapesti élményprogram – Retro járművek 

Gyere el hozzánk és ne csak messziről csodáld a régi kocsikat és motorokat! Nyúlj hozzá mindenhez, ülj fel minden retro járművünkre és nosztalgiázz! Budapesti Retro Élményközpontunkban kipróbálhatod, hogy milyen egy valódi Lada rendőrautóval járőrözni a Gazdagréti lakótelepen a Szomszédok teleregény idején, ráadásul egy valódi Pannónia motorra is felülhetsz, amilyet napjainkban nagy valószínűséggel már csak motorosfelvonulásokon láthatsz!

 

Budapesti élményprogram – Retro divat

A retro stílusok napjainkban újra virágkorukat élik, nem csak a divatbemutatókon, de a hétköznapokban is. Nálunk kinekt segítségével próbálhatsz fel valódi korhű darabokat, ami egyrészről lehet vicces és érdekes, másrészről viszont a mindennapi ruhatáradhoz is gyűjthetsz inspirációt. Pöttyös szoknya, bőrkabát, trapéz vagy csőszárú nadrág? Próbáld végig a teljes retro kollekciót és légy stílusikon a múltban és a jelenben egyaránt!

 

Budapesti élményprogram – Retro smink

Igen, igen, az öltözködésről már beszéltünk. De amilyen fontos az öltözködés, legalább annyit tud dobni a megjelenésünkön a megfelelő smink is. A retro ruhatárhoz pedig retro smink és is dukál ám. Arról nem is beszélve, hogy az egyszerű és nagyszerű elvét megtapasztalva bőrápolási rutinod is felfrissülhet a régi aranyat érő praktikák beépítésével!

 

Budapesti élményprogram – Retro ízek

Élményközpontunkban az ízlelőbimbóidnak is hódolhatsz! Retro hotdog, debreceni páros, zsíros deszka, és az ízorgiát nyújtó lepények… Nálunk végigkóstolhatod a magyar streetfood teljes kínálatát a „strandkajáktól” kezdve, a minden földi jóval töltött kruplislepényen át a nyakig cukros minyonig mindent! Gyere el és éld újra a retro ízvilágot, a kicsiknek pedig mutasd meg hogy igenis a magyar konyha a legjobb kerek e világon!
Itallapunkon a legfinomabb forró teákat, prémium minőségű retro kávékat, szörpöket, limonádékat, borokat, csapolt sört és koccintós finomságokat is találtok.

 

Budapesti élmény program – Közös élmény minden generációnak

Bár már rengeteg élménylehetőséget felsoroltunk fentebb, mindenek fölött a legértékesebb lehetőséget a közös élmény nyújtja nálunk. A más sokat megélt korosztály az aprónéppel végigbarangolva a kiállításon mesélheti el a kor legemlékezetesebb személyes pillanatait és a történelmet családi örökségként adhatja tovább. Gyertek el hozzánk, nosztalgiázzatok, és legyen az egész család egy nagy közös retro élmény részese Budapest szívében!
 

Jegyvásárlás